Arrangementen

Moet u iets organiseren voor uw bedrijf of wilt u met de vriendengroep een avond uit? De opschepper leent zich uitstekend voor verschillende doeleinden.

Zoekt u een locatie om te vergaderen, of wilt u een avond genieten van diverse soorten bieren die worden begeleid met diverse soorten hapjes? Alles is mogelijk bij de opschepper informeert u bij ons naar de mogelijkheden die wij voor u hebben. Zo beschikken wij ook over de mogelijkheid om een quiz avond voor uw bedrijf te organiseren in combinatie met ons buffet.
Wilt u tijdens het eten een cocktail proeverij? Heeft u een locatie voor vergadering nodig met geheel verzorgde lunch, of wilt u een babyshower houden in combinatie met een high tea? Informeren staat vrij en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Heeft u dus iets te organiseren en zoekt u een veelzijdige locatie, informeer dan eens bij de Opschepper en wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wenst.

Al uw wensen bij feesten & partijen zijn bespreekbaar!

Catering bij de Opschepper

Vanaf Januari 2020 kunt u bij de Opschepper catering bestellen, heeft u geen zin om de deur uit te gaan op uw feest en wilt u toch voorzien worden van lekker eten? Maak dan een keuze uit ons assortiment en wij zorgen ervoor dat u thuis ook van de Opschepper kunt genieten. U kunt vanaf 10 personen gebruik maken van ons catering aanbod. Kijk op onze website voor ons assortiment.
Wilt u de organisatie van uw feest op locatie uit handen geven, dan kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen. Op onze website vind u al onze beschikbare buffetten. Wilt u liever een vegetarisch buffet of een gluten of lactose vrij buffet, dit kan ook geregeld worden.

Arrangementen voor groepen boven de 15 personen

Bij 'De Opschepper' hebben wij ook diverse thema-arrangementen die ingepland kunnen worden voor groepen boven de 15 personen. Denk hierbij aan een whiskyproeverij, bierproeverij, jongens tegen de meisjes etc. Neem voor meer informatie contact met ons op voor de mogelijkheden!